by

Kerk2013

Op 9 november zal ik een workshop geven op Kerk2013 – hét interkerkelijke congres over kerk, social media en internet. Het zal uiteraard gaan over apps en volgens het programma deel ik praktische tips uit voor het opzetten van mobiele apps.

Workshop

In een half uur tijd zal ik eerst aandacht besteden aan het waarom van een kerk-app en vervolgens verschillende keuzes en alternatieven bespreken. Bijvoorbeeld de keuze mobiele website of een app in de app stores en alternatieven zoals het zelf (wr)app-en van een website met PhoneGap, tools als GoodBarber of een app op maat.

Stadskerk | VBG

Vorig jaar won ik met de VBG een Webfish Award voor de eerste kerk-app van Nederland. De app is alweer nodig aan vervanging toe. Nog voor Kerk2013 zal zowel de iOS als Android versie geüpdatet worden met magazine, foto’s, video’s en meer.

Details

Er zijn slechts 150 plaatsen en kaarten kosten maar € 35, dus meld je snel aan via kerk2013.nl. Tot dan!

  • Datum: Zaterdag 9 november 2013
  • Workshop tijd: 13:15 – 13:45
  • Workshop zaal: Facebook zaal