by

VerhaaltjesApp

Vandaag is de VerhaaltjesApp gelanceerd. Voor iedereen die graag hun peuter of kleuter een kort verhaaltje wil voorlezen is deze app nu gratis te downloaden voor de iPad. De app bevat een aantal gratis verhaaltjes en kan in bundels van 8 verhaaltjes worden uitgebreid.

VerhaaltjesApp

Het concept en de vormgeving van de app komen van De Onderwijsstudio. Samen hebben we de puntjes op het i-dee gezet, waarna ik zowel de app als de back-end heb ontwikkeld. Via de back-end kunnen verhaaltjes worden gewijzigd en toegevoegd, zonder dat er via de App Store een update verspreid hoeft te worden.

Kenmerken

  • In-app aankopen van nieuwe verhaaltjes.
  • Audio-versie van elk verhaaltje.
  • Automatische update van verhaaltjes.
  • Automatische controle en notificatie van updates in de App Store.
  • Automatisch verzoek om de app te beoordelen na bepaald gebruik.
  • Delen van de app via sociale media en e-mail.