by

Eind februari zal ik aanwezig zijn bij de eerste Titanium conferentie in Europa. Voor Boydlee Pollentine – organisator, Titan, TCAD en auteur van Appcelerator Titanium Smartphone App Development Cookbook – vertaalde ik de volgende uitnodiging:

TiConf 2013 is de eerste Titanium Mobile ontwikkelaarsconferentie die in Europa zal worden gehouden. We hebben een stad – het prachtige Valencia in Spanje, en een locatie – het verbazingwekkende Astoria Palace hotel, midden in het hart van de historische wijk.

Als je dat nog niet had gedaan, ga dan nu naar http://2013.ticonf.eu voor de sprekerslijst en voorlopige agenda. Met de aanwezigheid van 2 top 10 Q&A experts en een aantal andere bekende Titanium-ers, zul je het zeker met mij eens zijn dat de kwaliteit van de presentaties nu al behoorlijk opwindend te noemen is. De komende maanden zullen we nog meer sprekers, als ook een aantal “special guests” toevoegen.

Bovendien zullen er een aantal fantastische gelegenheden zijn om elkaar te ontmoeten, zoals een gratis “social day” op vrijdag 22 februari (de dag voor het evenement) waarbij ook je partner en gezin uitgenodigd zijn voor een gratis picknick in het park. Ook organiseren we een rondleiding in de vorm van een tapas avond op zaterdag de 23e. Kaarten kosten € 42 en zijn inclusief drankjes (wijn/bier) en tapas op drie verschillende locaties in het oude centrum.

Kaarten voor tiConf EU zijn nu nog beschikbaar voor slechts € 129 dus boek alsjeblieft vroeg om teleurstelling te voorkomen, via http://2013.ticonf.eu. Je vriend(in)/partner zijn welkom op de gratis picknick en op de tapas avond, waarvoor losse tickets voor kunnen worden geboekt.

Ik zie er naar uit om andere app ontwikkelaars te ontmoeten die gebruik maken van Titanium. Kom je ook?